Social 7 Iulie 2008 06:15
Florina V., fetita de 11 ani, a trecut cu bine si peste a doua noapte dupa interventia de la King’s College Hospital

„A dormit neintoarsa, mananca de toate, sarmale, biscuiti, dulciuri, se recupereaza extrem de bine“, povesteste Roxana, romanca stabilita in Anglia care a ajutat-o sa faca intreruperea de sarcina.

„Nu il mai recunosc de frate“
Probele ADN, care vor arata daca unchiul a abuzat de nepoata, au fost recoltate in cursul zilei de vineri, iar politistii de la Scotland Yard le vor transmite colegilor lor din Piatra-Neamt. Mama Florinei, Lacra- mioara V., spune ca, de acum, asteapta sa se faca dreptate: „Cei care au spus ca nu vreau ca faptasul sa fie prins, pentru ca mi-e frate, au gresit. Eu nu pot sa trec peste ceea ce i-a facut copilei. Nu il mai recunosc de frate“.
Ieri-seara, Roxana le-a scos in oras, la un restaurant. Nici mama, nici fiica nu mai fusesera vreodata la restaurant, asa ca erau foarte incantate. Pentru urmatoarele zile, Roxana le-a mai pregatit o serie de surprize. Vrea sa o duca pe Florina la Muzeul figurilor de ceara „Madame Tussaud“, in parcul de distractii Legoland si in cel mai mare magazin de jucarii de la Londra, Hamleys. „Anca, sora mea mai mica, ma asteapta sa-i aduc o papusa mare“, spune fata, incantata.

„Ne mai jucam cu ea, ce daca a fost bolnava?“
Ieri, in satul Poieni, comuna Piatra Soimului, lumea era la curent cu evolutia cazului. Mediatizarea de care au avut parte, numeroasele echipe de reporteri si cameramani romani sau straini i-au scos pe oameni din rutina zilnica si i-au facut sa priveasca cu suspiciune orice strain care punea intrebari. „Bine ca fata-i bine si a scapat de chin. Noroc ca le-a sarit cineva in ajutor, tocmai de la Londra, ca la noi o lasau sa nasca“, spune o localnica.

De Adrian Fasola n-a mai auzit nimic si zice ca n-a mai dat prin sat de cand s-a aflat despre viol. „Cine stie ce-a fost cu el. Cred ca i se trage de la table (n.r. - antene parabolice, gratie carora satenii pot vedea zeci de programe, unele doar pentru adulti). Numai mascari se pot vedea noaptea. Poate nu-i el vinovat, desi e fugar. Poate familia se impaca, fiindca n-am vrea sa ajunga la puscarie“, ne-a spus o femeie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.