Social 2 Iulie 2008 04:43
O fetita de 11 ani din orasul Roman, judetul Neamt, a fost violata, duminica seara, de un barbat de 43 de ani la care locuia
Mama fetitei si-a parasit copilul in urma cu zece ani, cand a plecat in Italia. De la varsta de un an, fetita a ramas in grija unei matusi care mai are cinci copii. Locuiesc impreuna cu Siminica Serban intr-o locuinta sociala de pe Strada Fabricii.

Duminica seara, fetita a ramas singura acasa cu barbatul care, potrivit primelor cercetari, era in stare de ebrietate. Barbatul a agresat-o sexual pe fetita si a amenintat-o sa nu spuna nimic, nimanui. A doua zi insa, fetita, care avea dureri mari, i-a povestit totul matusii ei. Speriata si ingrozita, femeia si-a dus nepoata la Spitalul Roman, unde aceasta a ramas internata. Examenul medico-legal a confirmat deflorarea recenta.
Intre timp insa, Siminica Serban a fugit de acasa si a stat ascuns pana ieri dupa-amiaza, cand s-a predat si a fost arestat preventiv. Le-a declarat politistilor ca el ar fi, in realitate, tatal fetitei pe care ar fi crescut-o de la varsta de 3 luni.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.