Social 2 Iulie 2008 10:48
Examenul de Bacalaureat a continuat ieri cu proba obligatorie a profilului. Varianta de subiect a fost extrasa in jurul orei 09.00 la sediul Ministerului Educatiei.

In cursul zilei de astazi absolventii de liceu vor sustine proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. Pe 3 iulie va avea loc ultima proba a examenului de bacalaureat, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare.

Conform Antena 3, variantele extrase la proba obligatorie a profilului au fost:
Primul subiect: varianta 50
Al doilea subiect: varianta 88
Al treilea subiect: varianta 76

Site-urile Realitatea TV si Antena 3 pun la dispozitie subiectele pentru download.

Absolventii din promotia 2007 vor avea de rezolvat doar primul subiect. Primele rezultate vor fi afisate pe 5 iulie zi in care vor putea fi depuse si eventualele contestatii. Rezultatele finale vor fi anuntate pe 9 iulie.
Pentru fiecare disciplina au fost pregatite cate 100 de variante de subiecte, acestea fiind afisate pe site-ul Ministerului Educatiei, www.subiecte2008.edu.ro, inca din 29 februarie.

Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi anuntate pe 5 iulie, iar contestatiile se vor depune in aceeasi zi, iar pe data de 9 iulie vor fi afisate rezultatele finale in urma contestatiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.