Social 30 Iunie 2008 03:22
Sfarsitul anului scolar si demararea concediilor au adus mai multa liniste pe strazile Bucurestiului. Soferii care tranziteaza orasul de la un capat la celalalt, in aceste zile, petrec in trafic cu aproximativ 30 de minute mai putin decat in mod obisnuit.
Sfarsitul anului scolar si demararea concediilor au dat deja unda verde traficului rutier pe strazile Capitalei. „Marile artere s-au mai descongestionat chiar si in cursul saptamanii. Soferii claxoneaza si injura mai putin si, foarte important, odata cu eliberarea strazilor scade si numarul accidentelor rutiere grave. (...) Daca intr-o zi obisnuita, un sofer poate ajunge din Rahova pana in Pipera in aproximativ 60-75 de minute, in aceasta perioada, timpul petrecut in trafic s-a scurtat la maximum 30 de minute. Si asta pentru ca valorile de trafic au scazut deja cu aproximativ 15%“, sustin politistii de la Brigada Rutiera.

Potrivit acestora, desi aglomeratia de pe strazi este deja vizibila, in perioada 15 iulie-15 august, va fi o adevarata placere sa faci o plimbare cu masina prin Bucuresti, cand valorile de trafic se vor diminua cu aproximativ 20 de procente.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.