Social 28 Iunie 2008 13:20
Un dascal de la o biserica din comuna dambovitena Dealu Mare i-a furat preotesei din geanta cardul si o hartie pe care avea notat codul PIN si si-a cumparat cateva haine cu banii scosi din contul femeii, transmite corespondentul NewsIn.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan, a declarat, vineri, ca incidentul s-a produs in aceasta saptamana, cand tanarul ar fi profitat de neatentia preotesei si i-ar fi furat din geanta cardul si o hartiuta pe care femeia avea scris codul PIN.

Dascalul, in varsta de 26 de ani, a mers apoi la aproximativ 30 de kilometri de comuna, in orasul Pucioasa, de unde a scos de pe card, in mai multe randuri, suma de 2.100 de lei, fiind filmat de camerele de supraveghere ale bancii.

Politistii continua ancheta in acest caz, a mai declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.