Miramar Club

Clubul Miramar, situat pe bulevardul Chisinau ofera servicii de infrumusetare, intretinere si recuperare, activitati sportive, mondene si de agrement, piscina, sala de fitness, sala de forta, restaurant, bar. Piscina cu care este dotat dispune de bazin semiolimpic acoperit, modern, cu apa tratata corespunzator si sistem de improspatare, filtrare, recirculare continua, functionabil tot anul. Instructori specializati, cursuri de initiere inot pentru toate varstele. Abonamentul este 100 RON pe luna si nu are limita de intrari. Program piscina: de luni-sambata intre orele 8:00-21:00, duminica intre 8:00-20:00.

Polo Club

Polo Club/Club Floreasca, situat pe str. Mircea Eliade, este recunoscut drept un club de lux. Taxa de membru este de 100 dolari pe luna, insa pentru inscriere sunt necesare recomandari din partea a trei membri. Polo Club pune la dispozitia membrilor sai teren de tenis acoperit, piscina (L=25 m, l=15 m, h=1,5-2,5 m), fitness, masaj si sauna. Programul clubului: de marti pana duminica, intre orele 9:00 - 23:00.

IDM Club

Clubul IDM, din Splaiul Independentei reuneste piscine de inot, 2 sali de fitness mari si bine dotate, bodybuilding, cardio, aerobic, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ultraviolete, 25 de vestiare si dusuri individuale, garderoba, zona de relaxare, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii. Pe langa toate acestea, IDM pune la dispozitia amatorilor de distractie mese de biliard, snooker si ping-pong, dar si piste de bowling si Darts. Atmosfera este climatizata si purificata automat. Aparatele de fitness sunt foarte silentioase, iar sonorizarea ambientala este de inalta clasa. Cardul de membru, valabil un an de zile costa 75 de RON. Beneficiarul acestui card are acces la toate facilitatile clubului, contra unor sume modice.

Mai multe cititi in YourMoney .