Social 27 Iunie 2008 14:23
Festivalul International de Film Documentar DocumFest 2008 va avea loc in perioada 6-8 noiembrie la Timisoara si va fi format din doua sectiuni competitive - documentar de autor si documentar de televiziune - in paralel cu proiectii prezentate in afara concursului, precum si alte evenimente.
Scopul Festivalului de Film "DocumFest" este sa promoveze diveritatea genurilor filmului documentar si sa contribuie la o mai buna cunoastere a unor modalitati de abordare a realitatii. Aceasta prima editie a festivalului are ca tema centrala "Dialogul Intercultural" dedicata anului 2008 - anul european al dialogului intercultural.

Pentru anul urmator tema propusa va fi "Revolutiile in Europa de Est".

Data limita de inscriere in acest festival este 8 septembrie 2008 si nu se percepe nici o taxa de participare.
Categoriile la care se vor acorda premii in acest an sunt: marele premiu - trofeul festivalului, premiul special al juriului, premiul pentru cel mai bun documentar de autor, premiul pentru cel mai bun documentar de televiziune, premiul special pentru dialog intercultural, premiul special pentru cel mai bun documentar destinat copiilor si adolescentilor, premiul special pentru cel mai bun documentar realizat de studenti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.