Social 26 Iunie 2008 01:16
Incepand cu 1 iulie a.c., in Arges examinarile pentru obtinerea permisului de conducere se fac pe calculator. Solicitarea a fost facuta de prefectul de Arges, iar ministrul Internelor a fost de acord
Examenul “de sala”, prin care se testeaza cunostintele in materie de legislatie ale sustinatorilor examenului in vederea obtinerii permisului de conducere se va face, in Arges, numai pe calculator. Primele examinari pe calculator se fac incepand cu 1 iulie a.c., in sala respectiva nemaiavand voie nici un politist. Masura ar fi fost luata pentru ca anchetatorii cazului “permiselor cumparate” banuiesc ca unii politisti ii ajuta chiar si in sala de examen pe candidati.

Calculatoarele care vor servi pentru aceaste examinari, spun surse din Ministerul Internelor, sunt cumparate deja. Exista si programele in care se gasesc testele respective, cu 26 de intrebari, utilizate si pana acum.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.