Social 25 Iunie 2008 04:45
La doar 29 de ani, tanara a ales sa incheie socotelile cu viata, aruncandu-se in gol de la etajul zece al unui bloc din cartierul bucurestean Titan

Sora mai mica a lui Nadine - fosta componenta a „Scolii vedetelor“ si, ulterior, moderatoare a doua emisiuni difuzate de postul de televiziune Prima TV - si-a pus capat zilelor, ieri la pranz, aruncandu-se de la etajul zece al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, fara sa lase nici macar un „bilet de adio“.

Potrivit cunoscutilor, Ana Voindrouh a ales sa incheie socotelile cu viata la doar 29 de ani macinata de frica de singuratate si de problemele financiare. „S-a aruncat de la fereastra dormitorului, in jurul orei 13.00. Nu mai locuia in acest apartament de aproximativ trei ani, de cand s-a mutat in casa matusii sale din cartierul Aviatiei. A reaparut pe aici cu vreo doua zile in urma. Toti locatarii, care o stiu de cand era mica, au vazut-o abatuta si extrem de slabita. Cred ca nu avea mai mult de 25 de kilograme. Am intrebat-o ce se intampla cu ea, mi-a zambit si mi-a spus ca-i doar obosita. Niciodata nu am vazut-o asa“, ne-a spus Mihai Bicu, un prieten din copilarie al Anei.

Nadine a suferit un soc emotional
Trupul tinerei, care a mai trait cateva minute dupa ce a cazut in gradina din fata blocului, a fost gasit de un vecin ce a alertat imediat Ambulanta si politia. „SMURD-ul a venit in 5 minute. Paramedicii au facut tot posibilul sa o salveze, pentru ca biata fata inca mai sufla cand am gasit-o. Desi nu era sange in jurul ei, am fost socat sa o vad acolo pe cea cu care am copilarit“, a adaugat Bicu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.