Social 25 Iunie 2008 04:42
Cadavrele a doi barbati si al unui copil au fost aruncate in haznaua unei case dupa ce au fost casapite cu toporul. Presupusul suspect se pare ca este chiar fiul uneia dintre victime, proaspat intors din Ungaria dupa o perioada de detentie
O tripla crima a fost descoperita luni seara in Municipiul Sacele, cind trei cadavre au fost gasite de politisti in haznaua unei case. Gheorghe Vrabie de 60 de ani, Ion Rotaru de 35 de ani, si copilul Bogdan Mihai Rotaru, de doar 13 ani, au fost omoriti cu un topor de bucatarie. Culmea este ca principalul suspect se pare ca este chiar fiul batrinului ucis, Stefan Vrabie, de 35 de ani, bun prieten si cu Ion Rotaru. Macelul s-a produs in urma cu o saptamina, primul fiind omorit Gheorghe Vrabie, proprietarul casei si cel care avea grija de copil, celelalte doua victime fiind casapite acum cinci zile. Totul a inceput atunci cind suspectul a venit la tatal sau, dupa o perioada de detentie in Ungaria, unde a fost inchis pentru tilharie. Revenind in tara cu o mare suma de bani, presupusul criminal a planuit sa plece in Grecia cu Ion Rotaru, dar si cu copilul, unde ii astepta concubina sa, Otilia, mama copilului si fosta sotie a tinarului Rotaru. Aceasta planuia sa-l incredinteze pe micul Bogdan Mihai tatalui sau natural, mai ales ca acesta avea o strinsa relatie de prietenie cu presupusul ucigas. Complicata situatie familiala s-a sfirsit cu un carnagiu, se pare, in urma unui conflict, iar victimele, dupa ce au fost macelarite cu toporul, au fost aruncate in hazna, doar cu lenjeria intima, impreuna cu diverse lucruri, fotografii, fete de perna si cearsafuri, toate pline de singe, ca si interiorul locuintei unde s-a produs grozavia. Cadavrele prezentau urme de violenta la nivelul capului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.