Social 25 Iunie 2008 11:12
Un angajat al unei firme care lucreaza la reabilitarea DN 17, in Pasul Tihuta, a murit in aceasta dimineata intr-un accident de munca, potrivit primelor informatii barbatul fiind lovit de un utilaj care efectua o manevra cu spatele, transmite corespondentul NewsIn.

Din primele informatii reiese ca barbatul care si-a pierdut viata era maistru si coordona o echipa care lucra la reabilitarea DN 17 in Pasul Tihuta la kilometrul 101. Se pare ca el ar fi fost lovit de un utilaj care facea o manevra cu spatele.

Deocamdata nu se cunosc cu exactitate circumstantele in care barbatul si-a pierdut viata, dar Inspectoratul Teritorial de Munca a inceput o ancheta in acest caz.

Tronsonul respectiv a fost contractat de o firma din Israel care lucra insa cu subantreprenori din localitatea Tureac pana la granita cu judetul Suceava. In zona au fost deschise mai multe santiere fiindca nu s-a putut lucra prea mult in timpul iernii din cauza viscolului si a zapezii, iar acum muncitorii incearca sa recupereze timpul pierdut.

Reabilitarea si modernizarea DN 17 este asigurata printr-un credit de la Banca Europeana de Investitii si contributia Guvernului Romaniei. Valoarea totala a lucrarilor efectuate in Bistrita-Nasaud este de circa 65 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.