Social 21 Iunie 2008 16:20
O tanara de 21 de ani a fost operata pentru a i se scoate o tumora de 14 kilograme, din zona abdominala, si se afla in continuare sub supravegherea medicilor, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.
"Operatia, care a avut loc in urma cu doua saptamani, este a doua de acest gen pe care o sufera pacienta. Acum doi ani, cand a venit prima data la noi la spital, tumora avea in jur de 12 centimetri, dar a evoluat rapid si, dupa aproximativ 24 de luni, a ajuns la 14 kilograme si in jur de 30 de centimetri", a declarat, pentru NewsIn, medicul chirurg Stefan Neagu.

Medicul a explicat ca pacienta sufera de o forma foarte rara de cancer, intalnindu-se un caz la cateva sute de mii de oameni. In astfel de cazuri, pe langa interventia chirurgicala necesara, pacientii urmeaza un tratament cu medicamente de ultima generatie, care reduc potentialul de recidivare.
In prezent, tanara este internata in spital, pentru tratament sub supravegherea medicilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.