"Teatro Clip", care face parte dintr-un turneu initiat si organizat de Centrul de Limba Portugheza si Ambasada Portugaliei in parteneriat cu Teatrul Odeon, reprezinta o serie de povesti de dragoste prezentate in imagini care sustin, interpreteaza, exemplifica sau contrazic melodia, prin ritmuri vizuale intrerupte, diferite planuri de actiune, repetitii de leit-motive, mesaje iconografice si sonore care isi propun crearea unui ambient de emotii.

Regia acestui spectacol de 60 de minute apartine lui Carlos J. Pessoa, iar din distributie fac parte Ana Palma, Beatriz Portugal, Fernando Nobre, Miguel Mendez, Pedro Lacerda si altii. Intreaga reprezentatie va fi supratitrata in limba romana.

Teatro da Garagem a fost fondat in 1989, iar activitatea lor artistica este destinata cercetarii si experimentarii noilor forme de scriere dramatica si expresie scenica. In prezent teatrul este sustinut financiar de Ministerul Culturii si Institutul Artelor din Portugalia, prezinta productii proprii si deruleaza programe pedagogice si comunitare in colaborare cu scoli si alte asociatii.