Social 21 Iunie 2008 10:20
Un medic al Serviciului de Ambulanta Dolj a fost ranit la cap, iar pasagerul unui taximetru a suferit rani usoare dupa ce o ambulanta s-a rasturnat, in noaptea de joi spre vineri, in municipiul Craiova, transmite corespondentul NewsIn.

Ambulanta, care transporta un pacient, se indrepta spre Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, avand sirena si semnalele luminoase pornite. Intr-o intersectie, ambulanta a fost lovita de un taximetru al carui sofer nu ar fi acordat prioritate.

"Se pare ca soferul taximetru circula cu viteza mare si nu a putut evita coliziunea. In urma impactului, medicul din ambulanta si clientul taximetristului au avut nevoie de ingrijiri medicale, insa sunt in afara oricarui pericol“, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Stanca Giuca.

Purtatorul de cuvant al IPJ a precizat ca ambulanta avea semnalele acustice si luminoase in functiune. "Din primele cercetari reiese ca soferul ambulantei a patruns in intersectie cu semnalele acustice puse in functiune si a intrat in coliziune cu un taxi Cielo care circula pe Calea Bucuresti. In aceste cazuri, soferii trebuie sa respecte semnalele luminoase si sa acorde prioritate“, a mai adaugat Stanca Giuca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.