Social 20 Iunie 2008 02:24
Dansuri africane si bufet exotic - strainii Capitalei se sarbatoresc, azi si maine, la Green Hours. Au plecat de-acasa - din Ghana, Rwanda, Congo, Camerun, Iran sau Irak - de nevoie. Si-au gasit insa o noua casa, mai primitoare, aici, pe malurile Dambovitei. Asta s-ar putea spune, foarte pe scurt, despre refugiatii din Capitala. Daca vreti sa le aflati povestile, pe larg, faceti un drum pe Calea Victoriei, astazi si maine. Green Hours Jazz Caf se lasa „cucerit“ de strainii „infiati“ ai Romaniei, de Ziua Mondiala a Refugiatului (20 iunie
„Zavera (revolta - n.r.), zarva si... ragaz“ - acesta este motoul evenimentului pus la cale de clubul „verde“. „Invazia“ refugiatilor incepe la ora 11.00, iar accesul e liber pentru toti amatorii. Pentru inceput, intaietate vor avea cei mici, carora li s-au pregatit sesiuni prelungite de face painting, jocuri de societate, dansuri africane si tot felul de activitati artistice. Pana spre-nserat, vizitatorii vor putea sa piarda vremea prin bazarul cu accesorii si obiecte de vestimentatie hand made.

Celor mai linistiti le sunt recomandate proiectiile de filme documentare, dezbaterile si expozit iile cu fotografie si pictura. Precauti, organizatorii s-au gandit si la poftele exotice ale vizitatorilor: asa se explica bufetul afro-oriental prevazut in desfasurator si asezonat, pe romaneste, cu un gratar.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.