Social 20 Iunie 2008 10:34
Doua persoane, de 16 si 50 de ani, au murit in aceasta dimineata, dupa ce au fost lovite de trasnet in timp ce se adaposteau de ploaie intr-o cocioaba de pe un camp din localitatea constanteana Pantelimon, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, subinspector Radu Croitoru, a declarat, joi, ca cinci ingrijitori de animale, care se aflau pe un camp din zona satului Mireasa, au fost surprinsi de o ploaie torentiala. Ei s-au adapostit intr-o cocioaba aflata in apropiere, care la un moment dat a fost lovita de trasnet. Doi dintre ciobani, ambii din Calarasi, au murit pe loc dupa ce adapostul a fost fulgerata.

Politistii au fost sesizati in jurul orei 04.30 despre acest incident, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de ofiteri criminalisti.

De asemenea, a venit la locul incidentului si o ambulanta. Celelalte trei persoane aflate in adapostul improvizat au scapat nevatamate. Trupurile neinsufletite au fost transportate la morga spitalului Medgidia pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.