Social 19 Iunie 2008 03:19
Ratarea calificarii Romaniei in sferturile de finala ale Campionatului European i-a scos din minti pe unii suporteri. Ei au ales sa-si manifeste supararea intr-un mod cat se poate de violent
Strada Firidei nr. 1 din Sectorul 3 al Capitalei a fost, marti seara, scena unui teatru de razboi. In jurul orei 01:15, la blocul H 15, o grenada lacrimogena a explodat, punand in pericol viata unui om si siguranta masinilor din zona. Unul dintre martori, angajat al BGS, care i-a vazut pe cei doi care au aruncat grenada, a declarat ca in urma exploziei geamul unui autoturism a fost spart. Locuitorii blocului unde s-a produs incidentul au povestit ca mirosul ingrozitor de la grenada lacrimogena a ajuns chiar si la etajul 4 al imobilului. La fata locului au ajuns imediat echipaje de pompieri, salvarea si SMURD, zona fiind incercuita pana la sosirea echipei de criminalisti care au ridicat probe in vederea cercetarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.