Social 18 Iunie 2008 00:20
Doamnele si domnisoarele de toate varstele fac coada la „prajit“ in saloanele din Capitala, chiar daca razele ultraviolete le afecteaza grav sanatatea
Acest lucru ar putea fi propus de comisarul european pentru telecomunicatii, Viviane Reding, dar urmarind anumite posibilitati care sa avantajeze clientii, a declarat purtatorul de cuvant al acesteia. Potrivit acestuia, tarifele de interconectare practicate de companiile de telefonie mobila ar putea fi reduse pana la nivelul celor percepute in segmentul telefoniei fixe pentru a reduce costurile suportate de consumatori. Operatorii autohtoni de comunicatii mobile au o parere contrara reprezentantilor UE din domeniu. Potrivit acestora, o astfel de masura nu ar aduce decat o scadere a numarului convorbirilor si ar starni un val de reticenta fata de folosirea telefoanelor mobile. “O astfel de practica nu s-ar putea bucura de succes in randul consumatorilor europeni, obisnuiti sa plateasca doar pentru apelurile date, si nu si pentru cele primite.

Probabil ca ar descuraja comunicarea si ar dezavantaja anumite categorii, pentru care telefonia mobila ar
deveni din nou un serviciu mai putin accesibil”, ne-a declarat Tereza Valcan, Corporate Affairs Manager Cosmote Romania. Urmarile acestei masuri, greu de prevazut Reprezentantul Orange Romania crede ca acest model impus mai mult in Statele Unite si o parte din Asia nu prea-si are locul in Europa, pentru ca nici un utilizator de aici nu este obisnuit cu schimbarea. Mai mult, nu exista nici un fapt care sa confirme ca respectivii clienti din SUA sau Asia sunt multumiti de acest serviciu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.