Social 16 Iunie 2008 05:27
Funerariile militarul roman Claudiu Marius Covrig, care si-a pierdut viata vineri, in timpul unei misiuni in Afganistan, vor avea loc miercuri, la Cimitirul Eternitatea din Galati
Ministrul apararii, Teodor Melescanu, il va inainta la gradul de sublocotenent post-mortem, anunta MAp. Potrivit unui comunicat al ministerului, corpul neinsufletit al soldatului va fi adus in tara cu o aeronava militara azi, in jurul orei 18.00, la Baza Aeriana de la Bobocu.

Militarul Marius Covrig, din Batalionul 300 Infanterie „Sfantul Andrei“ Galati, detasat in Afganistan, a murit in urma unui atac cu armament usor, iar alti trei au fost raniti. Covrig urma sa implineasca 30 de ani in luna septembrie a acestui an, era casatorit, dar nu avea copii. Starea de sanatate a militarilor raniti la sfarsitul sapta- manii trecute in Afganistan este buna, sublocotenentul Marius Vasile Apostol, sergentul major Daniel Dumitru Drugan si caporalul Marius Barbu urmand sa-si continue misiunea in teatrul de operatii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.