Social 14 Iunie 2008 11:12
Peste 1.200 de timiseni au asistat ieri seara in sala Filarmonicii Banatul din Timisoara, la concertul de debut al lui Costel Busuioc, transmite corepondentul NewsIn.

Concertul a inceput putin dupa ora 19.30, cu sase piese interpretate de Orchestra Filamornicii Banatul, dupa care a fost citit un mesaj de multumire al Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, citit de consilierul Mitropoliei Banatului, Zaharia Peles.

Costel Busuioc a interpretat patru piese dintre cele pe care le-a cantat la concursul "Hijos de Babel" pe care l-a castigat in Spania si care sunt cuprinse in primul sau album intitulat "Costel". Imediat dupa concert, el a inmanat diplome de merit si carti celor 20 de elevi premianti din localitatea familei sale, Ghilad, care au participat gratuit la eveniment. Doi dintre cei premiati au fost chiar copiii lui, Tabita si Natanael.

Concertul din Timisoara, primul sau concert de altfel, i-a adus lui Costel Busuioc si primii bani castigati din cantat, aproximativ 2.000 de euro.

Costel Busuioc va mai concerta pe 29 iunie la Bucuresti, la Sala Palatului, iar in cursul acestei veri va mai sustine trei concerte impreuna cu Julio Iglesias.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.