Social 13 Iunie 2008 12:39
CFR Calatori a anuntat astazi ca, incepand din 13 iunie si pana pe 15 septembrie, 42 de trenuri vor circula intre litoralul romanesc si principalele orase din tara, informeaza un comunicat de presa emis NewsIn.

"Pana la data de 15 septembrie 2008, 42 de trenuri (6 trenuri personale, 12 Accelerate si 24 Rapide) vor asigura legatura directa intre litoralul romanesc si principalele orase din tara: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Galati, Iasi, Suceava, Botosani", se arata in comunicatul CFR Calatori.

Compania reaminteste calatorilor ca pot beneficia de reduceri, in functie de numarul de persoane din grup si de zilele in care calatoresc.

De asemenea, potrivit datelor CFR, in acest sezon, vor fi introduse in circulatie doua trenuri rapid care vor asigura legatura cu Delta Dunarii. Primul va circula pe ruta Bucuresti Nord - Tulcea Oras, in perioada 15 iunie - 13 septembrie 2008, iar al doilea pe ruta Tulcea Oras - Bucuresti Nord, in perioada 16 iunie - 14 septembrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.