Social 11 Iunie 2008 17:04
Un tanar de 22 ani a fost batut de agentii Directiei Publice de Paza Arad, dupa ce i-a fotografiat, luni seara, in timp ce acestia stateau pe terasa unui restaurant de la Strandul „Neptun“ din Arad, pentru a urmari meciul Olanda-Italia din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, remis marti, Alin G.(22 ani) a fost deposedat si de aparatul de fotografiat, care a fost aruncat de unul dintre agenti in raul Mures, informeaza NewsIn.

„Tanarul a reclamat ca fost agresat si deposedat de un aparat foto, de un grup de 10 barbati, purtand uniforme apartinand Directiei Publice de Paza. Deplasati la locul incidentului, politistii au stabilit ca, deranjati de faptul ca Alin G. i-a fotografiat in timp ce stateau la acea terasa, intre angajatii Directie Publice de Paza si acesta a izbucnit un conflict spontan, in urma caruia tanarul a fost lovit in fata de catre unul dintre barbati, iar aparatul de fotografiat i-a fost luat si aruncat in raul Mures“, se arata in comunicatul IPJ Arad.

Seful Directiei Publice de Paza Arad, Sorin Codos, a declarat ca a dispus efectuarea unei anchete interne pentru stabilirea modului in care s-au comportat subordonatii lui. „Ei stateau la o terasa pentru a se uita la meci. Nu au nicio scuza pentru ce au facut. Am dispus efectuarea unei anchete interne, dupa care vom stabili si sanctiunile. Cei zece agenti nu erau sub influenta bauturilor alcoolice“, a sustinut Codos.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc agresiunea si pentru incadrarea juridica a faptei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.