Social 10 Iunie 2008 01:46
Agentiile de turism ofera reduceri pentru romanii care vor sa plece in concediu pe perioada Campionatului European de fotbal. Cele mai mari discounturi le primesc miresele care reusesc sa-si tarasca mirii pana in Tenerife

Cateva agentii de turism au pus la punct o serie de reduceri pentru cei care sunt dispusi sa renunte la televizorul de acasa pentru cel din... receptie sau camera de hotel. De castigat vor avea si miresele care reusesc performanta de a-si lua sotul la plaja, in plina luna de miere... fotbalistica.

Cei care aspira la un discount substantial nu trebuie decat sa-si doreasca un scor cat mai mare pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei. „Pentru fiecare punct obtinut de nationala adaugam un procent la discountul nostru si la fiecare gol, inca un procent. De exemplu, daca echipa Romaniei totalizeaza zece puncte si da sapte goluri, oferim un discount de 17%“, afirma Mircea Vladu, directorul agentiei Prestige Tours. Reducerea se aplica pentru sejururile de curse charter organizate de operator - Creta, Corfu, Cipru, Rhodos, Tenerife, Palma de Mallorca sau Antalya. Promotia este valabila pana in ziua desfasurarii finalei.

Campionatul vazut din Africa, 10% mai ieftin
Si femeile pot profita de Campionatul European, in cazul in care se marita in aceasta perioada. Miresele care-si vor convinge sotii sa-si petreaca luna - sau saptamana - de miere in Tenerife vor plati doar 50% din pretul de cazare. „Oferta este valabila pentru hotelul de patru stele Jardin Tropical, situat in Costa Adeje, foarte aproape de Oceanul Atlantic“, precizeaza Adriana Goicea, reprezentantul Prompt Service Travel. Pretul unui pachet cu zbor, cazare pentru sase nopti si mic dejun inclus porneste de la 864 de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.