Tanarul le-a povestit medicilor ca a auzit despre acest procedeu de la baietii mai mari din cartierul in care locuieste.

"Impreuna cu alti colegi a incercat sa-si introduca bilele. Pericolul e ca se poate infecta si pot fi hemoragii, ceea ce s-a si intamplat. Daca nu ajungea la timp la spital, putea chiar sa-si piarda viata, mai ales ca un vas de sange a fost spart. Baiatul a fost operat de urgenta“, a declarat, luni, Mihai Soiu, medic primar in cadrul Sectiei Chirurgie Pediatrica, din cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad.

Medicii neuro-psihiatri sustin ca adolescentii trec de multe ori prin perioade critice, specifice varstei, mult influentate de accesul prea usor la materiale pornografice. "In zilele noastre, la copii se constata tot felul de dereglari extrovertite prin piercing facial, genital. Ajung la tulburari psihice, gen tulburare de personalitate“, a afirmat Adriana Ban, medic neuro-psihiatru.Baiatul de 14 ani are nevoie de patru zile de ingrijiri medicale, dar a fost externat din spital.

In luna martie, o fetita de 12 ani din Arad a ajuns in stare grava la spital dupa ce un mini-vribrator i-a ramas blocat in vagin.