Social 7 Iunie 2008 01:12
Asociatia Porturilor Mediteraneene de Croaziera, Medcruise, doreste sa faca din Portul Constanta o destinatie atractiva

Colaborarea cu administratia portului a inceput in urma cu doi ani si de atunci, in fiecare vara, la terminalul de pasageri au ancorat cel putin 150 de nave de croaziera dunarene, aflate insa in tranzit.

Secretarul general al Medcruise, Jose Campus, a declarat ieri, la sediul Administratiei Porturilor Maritime Constanta, ca portul romanesc incepe sa devina o destinatie populara. El a atras insa atentia ca este nevoie de mai multe oferte din partea partii romane pentru a realiza acest deziderat.

In acest context, directorul general al Portului Constanta, Constantin Matei, a recunoscut ca portul este dependent de infrastructura. „Noi oferim in port toate conditiile, avem un terminal de pasageri modern, dar suntem dependenti de sosele, aeroport si de obiective turistice. Aceasta nu se poate decat cu concursul Consiliului Judetean Constanta si al celorlalte consilii locale de pe litoral“, s-a explicat Constantin Matei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.