Social 7 Iunie 2008 10:27
Cei doi detinuti care au fugit ieri din Penitenciarul Vaslui au fost prinsi dupa mai bine de zece ore de cautari, intr-o padure situata la aproximativ sapte kilometri de penitenciar, transmite corespondentul NewsIn.
Echipe de politisti, jandarmi si cadre din penitenciar i-au cautat ieri pe cei doi detinuti si au instalat filtre la toate iesirile din oras.

"Detinutii au fost retinuti de care o grupa operativa formata din doi tineri agenti ai Penitenciarului Vaslui care se aflau intr-un dispozitiv de panda, in apropierea unei liziere de salcami si a unei livezi de pomi fructiferi. Cei doi detinuti evadati au vrut sa treaca din liziera de salcami in livada de peste drum, dar au fost observati de cele doua cadre din penitenciar. Unul dintre detinuti s-a predat dupa prima somatie, dar cel de-al doilea a incercat sa fuga inapoi in liziera de salcami, fiind prins in cele din urma”, a declarat directorul penitenciarului Vaslui, Constantin Poienescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.