Social 7 Iunie 2008 10:01
Circulatia autoturismelor pe DE 70, la iesirea din Drobeta Turnu Severin spre Timisoara a fost intrerupta, aseara, din cauza apei stranse pe carosabil in urma unei ploi torentiale, iar peste 50 de severineni au cerut ajutorul echipelor de interventie pentru a scoate apa din beciuri, transmite NewsIn.

Doar autovehiculele de mare tonaj se incumeta sa circule pe portiunea de drum inundata, transmite corespondentul NewsIn. In plus, statia PETROM de pe Calea Timisoarei din Drobeta Turnu Severin este inundata si in aceeasi situatie este si parcarea Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti.

Purtatorul de cuvant al ISU Mehedinti, sergentul major Ramona Nistor, a declarat ca in toate cartierele Severinului actioneaza 120 de pompieri, cu autocamione de interventie si motomompe. Cele mai mari probleme se inregistreaza in cartierele marginase ale municipiului, unde, in multe locuri, apa atinge si un metru, din cauza canalelor infundate.

La ora transmiterii acesti stiri, nicio firma de taximetrie din Drobeta Turnu Severin nu mai onoreaza comenzi, din cauza apei adunate pe strazile municipiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.