Social 5 Iunie 2008 02:30
Muzeul Taranului Roman (MTR) ii invita pe bucuresteni la „Cum te privesc“, un demers de muzeografie in strada, care se va desfasura sambata si duminica.
Dupa ce Asociatiile comunitatilor de aromani, germani, francezi, turci, maghiari si italieni din Bucures ti s-au autoprezentat in cate o seara culturala la Clubul Taranului, au cantat, au mancat, au dansat impreuna si au ascultat povesti, gazdele de la muzeu ii invita pe amatori la exercitiul de „Cum te privesc“, prin detalii de fotografie, fragment de interviu, obiecte, placinte si firimituri.

Asadar, in acest weekend, „mergeti pe Strada Arthur Verona, pana la capat, treceti de Biserica Anglicana si ajungeti in zona copacilor din Parcul Gradina Icoanei. Gasiti copacii in jurul carora agatati de, la umbra, pe, in, sub, voluntarii Muzeului Taranului expun alternativ si genereaza performance-uri asupra comunitatilor studiate. Participat i intreband, vazand, sezand, ascultand, jucand, gustand“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.