Social 5 Iunie 2008 14:27
Daca in New York se serbeaza anual ziua libertatii de exprimare si nu este nimic iesit din comun ca sa vezi oameni care merg la serviciu doar in lenjerie intima, iata ca se poate si in Bucuresti!
Asa ca si o bucuresteanca de-a noastra si-a luat inima in dinti si a iesit la cersit. Insa nu cu textele cunoscute : „Suntem cinci frati acasa..”, sau „Oameni buni, cu suflet mare..” , ci pe notele melodiei „You can leave your hat on”, executand miscari senzuale la bara. Se para ca si tehnica cersitului evolueaza, probabil nu mai era rentabila vechea metoda cu mana intinsa. Calatorii nu au putut decat sa priveasca si, eventual, sa-i ofere artistei un ban de pomana.

Actiunea a avut loc in metroul bucurestean, pe ruta Gara de Nord - Piata 1 Mai, vineri dupa-amiaza. Cand si-a terminat reprezentantia, protagonista s-a plimbat prin vagon ca sa primeasca micile recompense.

Legal, fata ar putea fi acuzata si de cersetorie, dar si de ultraj contra bunelor moravuri, anunta ProTv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.