Social 2 Iunie 2008 03:34
Doi agenti de Politie din Sibiu sunt cercetati dupa ce conducerea Inspectoratului de Politie a Judetului Sibiu a fost sesizata si i-a fost pusa la dispozitie o inregistrare video in care doi agenti de politie rutiera dezumflau rotile unui autoturism apartinand unui cetatean din Sibiu.

Seful IPJ Sibiu a dispus, vineri, cercetarea in regim de urgenta a acestui incident, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o atitudine incalificabila care nu caracterizeaza nici lucratorii Politiei Sibiu in general si nici colegii de la Politia rutiera, am dispus cercetarea celor doi agenti de politie in regim de urgenta si urmeaza sa convoc Consiliul de Disciplina pentru luarea masurii disciplinare impotriva acestora”, a declarat comisarul Ioan Muntean, seful IPJ Sibiu.

Potrivit acestuia, atitudinea celor doi politisti poate proveni "din povestile pe care le-au auzit de la cei care nu mai sunt de mult in sistem".

Agentul N.A. a observat un autoturism parcat neregulamentar si pentru ca nu l-a putut sanctiona pe sofer cu amenda, a gasit un alt mod de a-l "pedepsi".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.