Social 31 Mai 2008 15:21
Un baietel in varsta de 6 ani din orasul hunedorean Lupeni, lasat singur acasa, a cazut, vineri, de la etajul 8 al blocului in care locuieste, suferind doar fracturi, transmite corespodnentul NewsIn.
Baietelul a fost lasat, pentru scurt timp, singur in apartament de catre tatal sau vitreg, care a plecat la serviciu de dimineata, pana cand mama copilului revenea acasa, din tura de noapte. Nesupravegheat, baietelul s-a urcat pe un scaun si a cazut de la etajul opt, pe asfaltul din fata imobilului.

"Incidentul s-a petrecut pe strada Parangului din Lupeni. In urma primelor cercetari s-a stabilit ca Erszebet C., de 36 ani, se afla la serviciu, iar fiul acesteia, de 6 ani, lasat fara supraveghere, a cazut de la geamul apartamentului", a declarat comandantul Politiei municipiului Lupeni, Romeo Amuraritei.

Baiatul a fost internat la Spitalul de Urgenta din Petrosani, la Sectia ATI, cu diagnosticul politraumatism prin cadere de la inaltime, fractura de femur stang si drept, fractura femural parietal stanga si fractura clavicula dreapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.