Social 30 Mai 2008 13:21
Descoperire macabra in raul Dambovita: ramasitele unei femei au fost gasite fara cap si fara picioare. Din cauza starii avansate de putrefactie, medicii legisti si politistii criminalisti nu se pot pronunta, deocamdata, asupra cauzei mortii.
Osemintele au fost descoperite, miercuri, in jurul orei 13,30, langa Podul Marasesti, din Capitala. "Practic, era o gramada de oase, unele acoperite de straturi de carne sau piele. Din ramasitele umane lipseau capul si unele membre", ne-a explicat unul dintre anchetatori. Osemintele au fost descoperite de un muncitor de la Apele Romane care a sunat la 112. Din primele cercetari se pare ca ar fi vorba despre ramasitele unei femei, pentru ca langa cadavru au fost gasite o poseta si haine de dama. La fata locului au ajuns pompierii, scafandrii, politistii si reprezentantii Institutului de Medicina Legala. Osemintele au fost transportate la Institutul National de Medicina Legala (INML) "Mina Minovici".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.