Parintii minorului au reclamat, miercuri, la postul de Politie din localitate ca educatoarea Iulia V., de 57 ani, le-a agresat copilul, iar acesta prezinta cateva echimoze, pe unul din antebrate. Politistii au inceput cercetarile in acest caz, insa educatoarea acuzata a refuzat sa faca orice fel de declaratie.

„Deoarece, femeia care a reclamat ca i-a fost batut copilul a afirmat ca educatoarea se afla sub influenta bauturilor alcoolice, politistii au testat-o pe Iulia V. cu fiola alcoolscop, rezultatul fiind pozitiv. Cercetarile sunt continuate, iar in functie de concluziile certificatului medico-legal se va stabili si incadrarea juridica a faptei“, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Arad, Marius Gondor, a declarat, miercuri, ca o comisie de disciplina din cadrul unitatii de invatamant la care lucra educatoare va lua in discutie fapta comisa de aceasta, urmand sa fie dispusa si o sanctiune pentru ea, deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice in timpul programului de lucru.