Social 29 Mai 2008 17:19
O educatoare de la gradinita din localitatea aradeana Zadareni este acuzata ca a lovit un copil de patru ani, iar in urma testarii cu fiola alcoolscop, facuta dupa ce parintii au reclamat, miercuri, cazul la politie, a rezultat ca aceasta a consumat bauturi alcoolice in timpul serviciului.
Parintii minorului au reclamat, miercuri, la postul de Politie din localitate ca educatoarea Iulia V., de 57 ani, le-a agresat copilul, iar acesta prezinta cateva echimoze, pe unul din antebrate. Politistii au inceput cercetarile in acest caz, insa educatoarea acuzata a refuzat sa faca orice fel de declaratie.

„Deoarece, femeia care a reclamat ca i-a fost batut copilul a afirmat ca educatoarea se afla sub influenta bauturilor alcoolice, politistii au testat-o pe Iulia V. cu fiola alcoolscop, rezultatul fiind pozitiv. Cercetarile sunt continuate, iar in functie de concluziile certificatului medico-legal se va stabili si incadrarea juridica a faptei“, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Arad, Marius Gondor, a declarat, miercuri, ca o comisie de disciplina din cadrul unitatii de invatamant la care lucra educatoare va lua in discutie fapta comisa de aceasta, urmand sa fie dispusa si o sanctiune pentru ea, deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice in timpul programului de lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.