Cu putin inainte de lansarea sezonului estival, devoratorii de adrenalina sunt provocati la o noua aventura incendiara, Burn Movie Marathon Reloaded. 529 de curajosi vor avea de infruntat somnul si oboseala intr-un mega spectacol contra cronometru, programat sa inceapa vineri, 30 mai, ora 21:00, la CinemaPRO. Cei mai rezistenti dintre ei vor fi recompensati cu una din cele 30 de invitatii duble la The Mission Dance Weekend sau un iPod Nano, din cele 20 puse in joc. Marele castigator isi va face bagajele pentru Spania, el se va alege cu o excursie de doua persoane la celebrul festival de muzica Benicassim.

Pe parcursul celor 24 de ore, filmele se vor imbina cu spectacole de lumini si pauze de clubbing. Sub deviza Power, Passion, Energy, trei dintre cei mai iubiti DJ-i ai momentului vor urca, rand pe rand, la pupitru pentru a incinge atmosfera. Partcipantii se vor energiza pe seturile pozitive si dinamice ale lui DJ Vania, vor putea dansa pe ritmurile house mixate de DJ Optick si, nu in ultimul rand, vor fi animati de beat-urile electronice dirijate de la platane de DJ Pagal.

Titlurile celor zece filme de actiune care vor rula in cadrul maratonului au fost selectate special pentru a-i tine pe concurenti cu ochii lipiti de marele ecran. Mai mult decat atat, pentru a creste suspanul, acestea vor ramane secrete pana in ultimul moment.

Pe toata durata evenimentului, cei 529 de devoratori de adrenalina vor primi bauturi racoritoare, energizante si mancare, si vor beneficia de asistenta medicala. Competitia se va incheia sambata seara, 31 mai, la ora 21:00, cand va avea loc premierea castigatorilor.