Social 28 Mai 2008 03:58
CEZ - Electrica Oltenia a lasat in bezna 58 de halte, sectii de linie, cantoane si birouri apartinand Cailor Ferate Romane (CFR), in urma neplatii facturii la energie electrica.
Potrivit reprezentantilor CEZ, valoarea datoriilor se ridica la circa 161 de milioane lei, dintre care 25% reprezinta penalitati pentru neplata. Punctele care au fost deconectate ieri de la reteaua de energie electrica au fost negociate de CEZ si CFR pentru a nu afecta mersul trenurilor sau siguranta calatorilor.

Potrivit reprezentantilor CFR SA, punctele care au ramas in intuneric fac parte din regionala Craiova. CEZ Oltenia a amenintat in urma cu o saptamana cu rezilierea contractului cu CFR SA si cu debransarea mai multor gari din judetele Dolj, Gorj, Arges, Valcea, Mehedinti, Olt si Teleorman, daca nu va fi prezentat un grafic de plata a datoriilor catre furnizorul de energie electrica.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.