Social 27 Mai 2008 11:23
Doua persoane si-au pierdut viata in urma unei explozii produsa, astazi dimineata, la crematoriul de arderi deseuri si substante pirotehnice din cadrul Combinatului Victoria, din judetul Brasov, a declarat Stelian Rechitean, seful Inspectoratului pentru Situatiii de Urgenta Brasov, informeaza NewsIn.

Potrivit lui Stelian Rechitean, deflagratia a avut loc in incinta societatii Sparomex si a fost anuntata pompierilor in jurul orei 10.00, ora la care in interiorul halei care a explodat se aflau doua persoane.

Nu a fost necesara interventia militarilor, intrucat explozia nu a fost urmata de incendiu, insa mai multe echipaje de pompieri supravegheaza zona pana la degajarea ei.

Cele doua persoane care au fost surprinse in interiorul halei in care s-a produs explozia au fost spulberate, ramasite din trupurile acestora fiind gasite printre daramaturi.

Nu se cunosc cauzele producerii deflagratiei, insa autoritatile din Brasov au deschis o ancheta.

Societatea Sparomex se ocupa cu fabricarea pulberilor propulsive, explozivilor si a produselor pirotehnice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.