Social 24 Mai 2008 10:16
O batrana din Bucuresti a ramas pe drumuri, dupa ce fiul sau a reusit sa o interneze intr-un spital de psihiatrie si a ramas in casa familiei, insa o noua expertiza arata ca femeia are discernamant, iar cazul prezentat de NewsIn va ajunge la INML din cauza diagnosticelor diferite ale institutului.

Judecatoria Sectorului 2 va lua in discutie cazul Sabinei Jipa in 23 iunie, termen pana la care asteapta precizarile Institutului National de Medicina Legala “Mina Minovici” (INML) legate de rezultatele diferite ale celor doua expertize.

Sabina Jipa, de 78 de ani, se judeca in instanta cu fiul ei, Marian Jipa, in ceea ce priveste capacitatea ei de discernamant.

Atat instanta, cat si procurorul au constatat, la termenul din 11 februarie 2008, de la Judecatoria sectorului 2, ca exista “nuante contradictorii” intre rezultatele a doua expertize efectuate de Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici” in cazul femeii.

Mai exact, magistratii Judecatoriei Sectorului 2 au retinut ca cele doua expertize depuse la dosar se contrazic. Ei au hotarat ca, in acest caz, Comisia Superioara Medico-Legala a INML sa se pronunte asupra concluziilor contradictorii ale celor doua documente medico-legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.