Social 23 Mai 2008 19:44
Trupa de teatru Dell’Arte prezinta vineri seara la Libaria Carturesti spectacolul "Colier si Fabrica de Chilimbar", in cadrul manifestarilor din Noaptea Alba a Galeriilor, in care mai multe expozitii vor fi deshise pana la 4.00 dimineata, informeaza NewsIn.

La Carturesti, programul Noptii Albe a Galeriilor, eveniment aflat la cea de-a 2-a editie, incepe la ora 21.00, in Galeria Sub_Carturesti, de la subsolul librariei, cu expozitia de banda desenata italiana "Fumetti", prezentata de Institutul Italian "Vitto Grasso" din Bucuresti in cadrul proiectului Italia Underground.

Trupa dell'Arte ofera o reprezentatie a spectacolului "Colier si Fabrica de Chilimbar", in care Monsieur Colier, un personj iesit din laboratoarele vietii vesnice, incita vizitatorii sa dezlege taina unei controversate substante - chihlimbarul. Contaminat de mitul alchimistului si bantuit de fantasma lui Frankenstein, universul fantastic dezvoltat in cele 20 de minute de spectacol este sustinut de folosirea unora dintre cele mai vechi tehnici teatrale, alaturi de inovatii tehnologice si o "alchimie" intre actori si marionete, se arata intr-un comunicat din partea trupei de teatru. Spectacolul, in regia Anei Craciun, va avea loc de la ora 21.30 si va fi urmat de proiectia horror-ului "Profondo rosso" de Dario Argento.

Vineri seara, de la ora 21.00, 14 galerii bucurestene isi deschid portile si intampina vizitatorii cu expozitiile lor, dar si cu unele evenimente speciale, pana la 4.00 dimineata. Publicul bucurestean va putea vedea, printre altele, expozitia “Flower of Memory”, a artistei japoneze Aya Kato, la Galeria Digitala 115, “Realpolitik”, a lui Ion Birladeanu, la Galeria H'Art, sau o expozitie de colaj-desen a Getei Bratescu, la Galeria Ivan.

Prograul complet al evenimentului organizat la Bucuresti pe 23 mai poate fi consultat pe site-ul http://noaptea-galeriilor.blogspot.com/.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.