Social 23 Mai 2008 14:03
Un copil de un an si noua luni din satul sibian Nou a murit, in timp ce fratele geaman al acestuia a ajuns in stare foarte grava la spital, dupa ce ieri seara, vitrina de sticla a dulapului din camera lor a cazut peste ei, transmite NewsIn.

Potrivit declaratiilor martorilor, copiii s-au impins din joaca si s-au taiat in cioburile care au cazut peste ei. Cei doi baieti au fost lasati doar cateva minute pe pat, in timp ce mama curata podeaua.

La fata locului au ajuns doua ambulante. "Leziunile au fost plagi taiate amenitatoare de viata. Unul dintre copiii prezenta o plaga taiata la nivelul inghinal care a dus la taierea vaselor femurale si apoi la deces. Cea de-a doua victima a prezentat o plaga taiata la nivelul abdomenului si a fost dus la Sibiu", a declarat Bianca Fulga, medic ambulanta.

Copilul care a ajuns la spital a fost operat. Potrivit medicilor starea lui este foarte grava dar functiile vitale sunt stabile. „Minorul a ajuns la noi cu o plaga eviscerata la nivelul abdomenului, cu stomacul si splina sectionate si in soc hemoragic", a precizat Maria Novac, purtator de cuvant Spitalul Clinic de Pediatrie.

La fata locului au venit si politisti si procurori care au demerat o ancheta in acest caz. In urma cercetarilor se va stabili daca parintii se fac sau nu vinovati de neglijenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.