Social 23 Mai 2008 11:08
O adolescenta si un tanar din localitatea constanteana Poarta Alba au ajuns la spital dupa ce au incercat amandoi sa se sinucida. Fata a inghitit cateva tuburi cu pastile, iar baiatul a baut clor. Cei doi faceau parte din cercul de prieteni ai unei adolescente care si-a luat viata in urma cu trei zile.

Sirul sinuciderilor de la Poarta Alba a inceput in urma cu doua luni. Atunci, un tanar de 23 de ani s-a aruncat in fata unui camion, de teama ca va face puscarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Desi intre timp se vedea cu un alt baiat, prietena acestuia, in varsta de 16 ani, a luat otrava acum doua zile. Suparat pentru moartea fetei, noul ei prieten a incercat si el sa se sinucida. Acelasi lucru l-a facut si prietena acesteia.

Pe patul de spital, tanarul spune ca era suparat atunci cand a baut clor. Dar acum ii pare rau.
Sirul de sinucideri le-a atras atentia si politistilor. "In prezent efectuam cercetari pentru a stabili cauzele care au determinat acest sir de sinucideri si tentative de sinucidere ale tinerilor", a spus Eugen Tomescu, purtator de cuvant IJP Constanta.

Cei doi tineri internati au fost la Spitalul din Medgidia si vor fi supusi unui examen psihologic.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.