Social 23 Mai 2008 10:15
Doua gospodarii din judetul Arges au fost cuprinse de incendiu, ieri noapte, dupa ce au fost lovite de traznete, potrivit pompierilor argeseni, informeaza NewsIn.
Prima solicitare a fost in comuna Babana, unde ardea cu valvatai magazia unei femei. Pentru lichidarea incendiului au intervenit doua echipaje ale pompierilor pitesteni si angajatii serviciului voluntar din localitate. Chiar daca afara ploua cu galeata, misiunea militarilor a fost extrem de dificila, pentru ca, din cauza rafalelor de vant puternice, flacarile amenintau sa se extinda si la casa de locuit.

Aproape de miezul noptii o alta gospodarie din localitatea Corbeni a fost lovita de traznet si s-a aprins instantaneu. Acoperisul casei de locuit a fost mistuit in intregime, iar pompierii au reusit sa impiedice flacarile sa distruga restul locuintei. Nu s-au inregistrat victime, insa pagubele materiale depasesc cateva zeci de milioane de lei vechi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.