Social 22 Mai 2008 14:16
Ioan Andone, antrenorul echipei CFR Cluj a accidentat astazi o femeie aflata intr-un autoturism Dacia, pe raza localitatii prahovene Barcanesti. Femeia a fost internata la Spitalul Judetean din Ploiesti cu traumatism cranio-cerebral, informeaza NewsIn.

In functie de numarul de zile de spitalizare Ioan Andone urmeaza a fi judecat pentru vatamare corporala din culpa.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Andrei Ilinca, a declarat ca victima a fost lovita la cap in momentul impactului si ca sufera de traumatism cranio-cerebral.

Daca femeia va depune plangere impotriva antrenorului campioanei CFR Cluj si in functie de numarul de zile de spitalizare, Andone va putea fi acuzat de vatamare corporala din culpa.

Seful Biroului pentru Siguranta Circulatiei din cadrul Inspectoratului de Politie Prahova, comisar-sef Stefan Crivat a declarat ca Ioan Andone a intrat pe contrasens si a acrosat un autoturism Dacia, in care se aflau doi pasageri. Celalalt pasager din Dacia nu a fost ranit.

Ioan Andone, care era la volanul unui Mercedes ML, de asemenea, se afla in afara oricarui pericol.

Din datele oferite de politisti, Andone se deplasa de la Bucuresti spre Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.