Social 22 Mai 2008 12:20
O persoana a fost impuscata mortal, ieri seara, dupa ce a fost surprinsa in zona podului Anghel Saligny din Cernavoda de unde intentiona sa sustraga componente de cale ferata, transmite NewsIn.

Politistii spun ca barbatul era insotit de alte doua persoane cand a fost observat de un politist care i-a somat verbal sa se opreasca. Acestia se aflau in zona unde se efectueaza lucrari de modernizare a rutei CFR Bucuresti-Cernavoda, de unde intentionau sa sustraga componente de cale ferata.

Ei au fost somati verbal de politistul de la Politia Transporturi Cernavoda, insa au fugit. Politistul a tras apoi doua focuri de avertisment in aer, dar barbatii nu s-au oprit si, mai mult unul dintre ei, i-ar fi adresat injurii politistului. Ca sa ii opreasca, politistul a tras spre cei trei barbati.

Unul dintre ei a fost ranit in zona fesei si a decedat in urma hemoragiei.
Un al doilea a fost retinut de politisti, iar cea de-a treia persoana a reusit sa scape.

Dosarul se afla in cercetare la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, iar politistii de la Sectia Regionala Transporturi Constanta au refuzat sa dea informatii legate de acest caz care a fost declinat spre competenta procurorilor. Politistii mai spun ca in zona unde au fost surprinsi cei trei se confrunta frecvent cu cazuri de furturi de componente de cale ferata.

In zona se efectueaza lucrari pentru ruta Bucuresti-Cernavoda, parte a Coridorului 4 Paneuropean si adeseori sunt tentative de furt al componentelor metalice care valoareaza miliarde de lei.

Potrivit ultimelor informatii, agentul de politie implicat in acest incident, va fi cercetat de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, pentru savarsirea infractiunii de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.