Social 21 Mai 2008 12:32
Un incident violent a avut loc, ieri noaptea, in comuna argeseana Valea Mare Pravat intre doi participanti in trafic, unul dintre ei injunghiidu-l pe celalalt, un sofer olandez, cu un cutit, informeaza Newsin.

Cei doi soferi s-au luat la cearta intr-o intersectie spre orasul Campulung si, la un moment dat, conductorul aflat la volanul unui Logan a coborat din masina si l-a injunghiat pe celalalt in piept.

Victima, un cetatean olandez in varsta de 44 de ani, casatorit cu o romanca stabilita la Campulung, nu a mai avut timp sa reactioneze. Plin de sange cetateanul strain a fost transportat de urgenta la Spitalul din Campulung, unde a fost operat de urgenta.

Victma se afla internata la sectia Reanimare, iar starea sa este stabila. Cat despre soferul agresiv, acestuia i s-a deschis dosar penal, urmand ca infractiunea de care se face vinovat sa fie stabilita in functie de numarul de ingrijiri medicale pe care le va primi olandezul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.