Social 21 Mai 2008 12:20
Un copil de cinci ani a fost gasit, ieri seara, de politistii de frontiera de la Cernavoda dupa mai multe ore de cautari pe o suprafata de zeci de hectare de teren accidentat, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Directiei Politiei de Frontiera Constanta, agentul Marius Niculescu, a informat azi ca politistii de frontiera au fost solicitati, in urma cu o zi, de politistii din Cernavoda, sa participe la operatiunile de cautare a unei minore din localitatea Rasova, care disparuse de la domiciliu.

O echipa de la Sectorul Politiei de Frontiera Cernavoda, alaturi de politisti si voluntari au scotocit o suprafata cu teren accidentat de aproximativ 30 de hectare. Fetita, in varsta de 5 ani, a fost gasita ieri in jurul orei 21.45, intr-o viroaga din apropierea localitatii Abrud, la 7 kilometri de Rasova. Copilul nu prezenta leziuni sau semne de violenta si a fost predata parintilor.

Din declaratiile familiei, fetita plecase la cosit cu fratele ei mai mare, iar disparitia ei a fost semnalata, cateva ore mai tarziu. In acelasi timp, zeci de politisti si jandarmi incearca sa il gaseasca pe copilul de trei ani disparut, sambata dupa-amiaza, pe un camp din zona comunei Cerchezu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.