Social 17 Mai 2008 01:25
Un medic roman a fost arestat in SUA pentru agresarea sexuala a unei adolescente Medicul romn Virgil Baloescu, aflat la Boston pentru a participa la o conferinta, a fost acuzat de comportament indecent fata de o adolescenta de 15 ani si a fost arestat joi, dar eliberat dupa ce a platit o cautiune de 10.000 de dolari, potrivit Boston Herald.

irgil Baloescu, de 60 de ani, a pledat nevinovat în fata acuzatiilor de agresiune la tribunalul municipal din Boston.

Autoritatile americane au spus ca barbatul este un medic de succes în România si ca se afla în Boston pentru o conferinta de cinci zile a Asociatiei Medicale Aerospatiale.

Baloescu urma sa se întoarca în tara ieri, dar judecatoarea Eleanor Coe Sinnott i-a confiscat pasaportul.
"Prin marturisirea sa, aceasta tânara femeie s-a protejat nu numai pe ea, ci si pe alte adolescente care ar fi putut deveni victime", a spus procurorul general Daniel Conley.

Purtatorul de cuvânt al procurorului, Jake Wark, a spus ca politistii au gasit-o pe tânara plângând si tremurând. Ea a spus ca a simtit o mâna pe fund, când se afla cu spatele la român, într-un tren al metro
ului din Massachusetts. Conductorul a oprit trenul dupa ce fata i-a raportat incidentul, iar trei martori i-au confirmat versiunea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.