Social 15 Mai 2008 23:40
O conducta de evacuare a apei menajere din satul de vacanta Mamaia s-a fisurat marti seara si mai multe cladiri au fost umplute de mal urat mirositor.
Fisura s-a produs sub bucataria unei terase-restaurant, iar cel putin zece tone de noroi au acoperit toate incaperile restaurantului. Malul s-a revarsat apoi in cla- dirile din zona, pe sub instalatiile parcului de distractii si pe aleile satului de vacanta. „Eu spalam aici la soba si am auzit bubuitura, s-a crapat totul, abia am reusit sa ies pe acolo, pe langa faianta aia, si a venit apa dupa mine imediat. Am zis ca-i cutremur, povesteste bucatareasa Rodica.

Apa care a tasnit din podea a facut un crater urias, a aruncat in sus soba, mobila si ustensilele din bucatarie, a smuls usile si s-a revarsat afara cu viteza. „Am fost in mare pericol, pentru ca a venit un jet de nu stiu cati metri cubi, cu o putere infernala. Va dati seama ce viteza avea daca a smuls tot si s-a format craterul. Nisipul lasat in urma ne-a ajuns pana la brau“, povesteste o alta angajata a restaurantului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.