Social 14 Mai 2008 15:25
Municipiul Bistrita va gazdui, incepand de joi, in premiera, o intrunire a motociclistilor si a rockerilor, denumita „Moto-rock party”, ocazie cu care se vor pune bazele primului club de motociclisti din Bistrita, transmite corespondentul NewsIn.

Evenimentul va deschide astfel seria din calendarul intrunirilor anuale de gen si se doreste, totodata, a fi festivalul anual de muzica rock al municipiului Bistrita. Timp de trei zile, impatimitii motoarelor si amatorii muzicii rock se vor intrece in diferite concursuri si vor putea urmari spectacole specifice intrunirilor moto.

Vineri si sambata seara vor sustine recitaluri formatiile „Celelalte Cuvinte”, „Iron Maidnem” (formatie tribute din Ungaria- n.r), Dakonia, Luna Amara si grupul local Revelation.

Organizatorii conteaza pe o prezenta semnificativa a bistritenilor si a delegatilor diferitor cluburi moto din tara. Cu aceasta ocazie, ei doresc sa puna bazele primului club de motociclisti din Bistrita. Manifestarea este programata de joi pana sambata in in spatiul ingradit al Targului de animale din Viisoara si pe un teren alaturat, localitatea fiind situata la circa 5 kilometri de centrul orasului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.