Social 14 Mai 2008 10:57
Scandal la una dintre cele mai renumite clinici din Capitala. Trei asistente si-au facut poze in iposteaze provocatoare, la capataiul unui bolnav aflat la terapie intensiva. S-a intamplat la Institutul de Cardiologie C. C. Iliescu.

Pozele au fost publicate de ziarul Cancan si se pare ca au fost facute anul trecut. In urma scandalului, Ordinul Asistentilor Medicali a declansat o ancheta.

Potrivit directorului de ingrijire al Institutului de Cardiologie, Maria Serhei, celor trei asistente le-au fost desfacute contractele de munca.

Acesta nu este un caz singular. La inceputul acestui an, pe site-ul YouTube a fost postat un film care arata o petrecere in toata regula, organizata intr-o ambulanta aflata in mers.

Pe imaginile filmate cu un telefon mobil apare un tanar intins pe targa masinii si alti sapte, in jurul sau, care consuma bauturi alcoolice si se manifesta zgomotos. Din conversatia tinerilor reiese ca ei mergeau din satul Potoceni la o discoteca din Buzau.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.