Social 13 Mai 2008 13:15
Mai multe familii din Oradea au fost talharite, in ultimele zile, de persoane necunoscute, care intrau in casele lor sub pretextul ca sunt trimisi ai viceprimarului UDMR Biro Rozalia, informeaza NewsIn.

Potrivit purtatorului de cuvant al viceprimarului, Bokor Agota, 16 familii au fost talharite astfel. "Sunt familii de batrani din Oradea. Zece au fost talharite sambata si duminica, restul in cursul saptamanii trecute. Pentru ca sunt batrani, doar doi au mers sa depuna plangere la politie”, a declarat Bokor Agota.

Viceprimarul din Oradea a avertizat cetatenii sa fie atenti pe cine primesc in case, intrucat reprezentantii UDMR si cei ai Primariei Oradea au legitimatii si pot fi astfel identificati.

"Avand in vedere cele intamplate recent in Oradea, anume ca persoane necunoscute au intrat in casele cetatenilor de buna-credinta pretinzand ca sunt trimisi de doamna viceprimar Biró Rozália, sub falsul pretext de a strange semnaturi sau i-au ademenit pe cetateni cu cadouri, furand, intre timp, obiecte de valoare din gospodaria acestora, viceprimarul municipiului Oradea va atrage atentia pe aceasta cale ca nici doamna Biró Rozália nici Primaria municipiului Oradea nu desfasoara astfel de actiuni”, se arata intr-un comunicat trimis de viceprimar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.